En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın ve acil gidiş anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da ifade edilen bu dizi temelı modellerde düzgülü kapı koluna misal. 

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya teamülleri nedeniyle kapılar zarar görmez.

Yangın eminği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin elan yüce evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen gestaltda yapım edip, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık kızılıyoruz.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Kullanım amacı: Heybetli alışveriş merkezleri veya stat kabil cıvıl cıvıl alanlarda acil çıkış kapısı nüshası henüz bir tomar ve sık aralıklarda olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden daha lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Elbette yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nite açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın simultane rastgele bir uzmanlık kayranı sıfır birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Özellikle duygulu ve kıymetli materyallerin başüstüneğu odaların baplarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden yangın kapısı üretilmiş olması gerekir.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir ateş çabucak kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak örgüda olmalıdır.

Yangın bapsı; kişi esenlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkı âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page