Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın en cafcaflı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, beniâdem boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme şeşnda tutulması hayati ögönen taşımaktadır.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda mütehassıs olan Kale’nin, Kale yangın bapsı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla hengâm geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek için dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında beya sunulmaktadır. Hariçda iki türap contası ve içeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapkaloriın ısı genleşme havailukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar meselelevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu ciğereride mahsur kalabilir.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut evgin bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen dışarıya düz açılmaktadır.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona mevla olmadığı kabilinden bu metanet süresi 20 ile 180 zaman beyninde bileğanlayışebiliyor. Fakat bu kapılar tamamen yanmaz olarak tasarlanmadı yalnızca bir müddet dayanacak denli tendürüst. Sonuçta kapılar kenarıcı malzemelerden mamultır ve bir yangın sonunda behemehâl yanacaktır.

Hızlı Ulaşım: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda boşaltma mesleklemleri hızlı bir şekilde mimarilabilir.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda bölümler arası yangın geçişini makul bir hengâm aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayan baplardır.

Yangın kapısı evgin çıkış yürekin kullanılacaksa o çağ lazım koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın eğer olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da arz düzenıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Evgin çıkış bapları konstrüksiyonsı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Kapıların başlıca özellikleri yangın kapısı kötüdaki gibidir:

Bu baplar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma davranışlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı terk etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil konum çabucak insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Ayrıca çatı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine engel evet.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar Yangın kapısı istanbul sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı Yangın kapısı istanbul fiyatı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page